Spesial tilbud!🏌️‍♂️⛳️

Land Golfklubb gir nå et spesielt tilbud til alle innbyggere og hytteeiere i Søndre og Nordre Land kommuner for sesongen 2020. Tilbudet inkluderer medlemskap, kurs og fritt spill hele sesongen. Prisen er kun 1500 for senior og 500 for ungdom.

Land Golfklubb, Søndre Land

Golfbanen til Land Golfklubb ligger vakkert til i Halmrast ved FV 34, i hellingene ned mot Randsfjorden.  Banen har 12 greener og 18 utslag med utfordringer for alle. Golf er en idrett for alle som fremmer sosialt samvær og både fysisk og psykisk helse. Det trenger ikke være kostbart og er ikke dyrere enn mange andre idretter. Et slag golf tar akkurat den tiden du selv ønsker å bruke på det.

– Golf krever enn viss innsats for at du skal komme godt i gang og mestre de grunnleggende ferdighetene, sier styreleder Henrik Engebakken.

Sporten gir mye frisk luft og mosjon i fine naturomgivelser. Det er morsomt og spennende å spille golf for alle, uansett hvilken alder og nivå.

Golfball, Søndre LandKlubbhus og Proshop
Golfbanen til Land Golfklubb ligger vakkert til i Halmrast ved FV 34, i hellingene ned mot Randsfjorden.  Banen har 12 greener og 18 utslag med utfordringer for noen og enhver. Driving-rangen åpner så fort snøen er borte.

– Klubben har eget klubbhus på Nymoen med proshop som er åpen i helgene, forteller Engebakken. – Og vi arrangerer kurs og kan tilby leie eller lån av køller til nybegynnere.

Klubben tilbyr også å arrangere turneringer for lag og bedrifter, og det er mange ulike aktiviteter for medlemmer i løpet av sesongen. Det er turneringer hver tirsdag og i mange av helgene.

– I tillegg tilbyr vi treninger for både juniorer og seniorer en gang per uke, sier Engebakken.

Seniorene har fast møtedag på torsdager til spill og sosialt samvær.  Starttidspunktet varierer gjennom sesongen så sjekk hjemmesiden.

Footgolf
På golfbanen har klubben også en 9 hulls foot-golfbane som åpnet i 2018.  Banen er åpen for alle.  En rimelig og trivelig aktivitet for hele familien, vennegjenger, lag eller foreninger.

– Det kan også være en aktivitet for eksempel til en bursdagsfeiring, og vi kan legge til rette for et trivelig treff, sier Engebakken.

Land Golfklubb, Søndre LandEget tilbud til innbyggere i Søndre og Nordre Land
Land Golfklubb ønsker å gi et spesielt tilbud til alle innbyggere og hytteeiere i Søndre og Nordre Land kommune for sesongen 2020. Tilbudet inkluderer medlemskap, kurs og fritt spill hele sesongen. Hvis man er interessert i kurs går dette over to dager, lørdag og søndag kl. 10 – 14. Foreløpige kursdatoer er satt til 9-10 Mai og 13-14 Juni. Påmelding via mail i forkant.

Pris senior (fra 19 år) kr 1.500
Pris junior kr 500kr

Land Golfklubb vil også være behjelpelig med anskaffelse av utstyr. Pris for et nybegynnersett som man kan bestille gjennom klubben er cirka tusen kroner. Hvis dette er av interesse for deg ta kontakt på post@landgolfklubb.no eller på Land Golfklubb sin facebookside.

Velkommen til Land Golfklubb for sunne aktiviteter!